Pooblaščeni VW servis v Mariboru na Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta

Pooblaščeni VW servis v Mariboru na Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta

VW servis Maribor

VW SERVIS MARIBOR – Volkswagen vozila lahko na pooblaščeni servis pripeljete na kar dve lokaciji Porsche Inter Auto v Mariboru, kjer vam bomo ponudili celostno vašega vozila, o kakovosti naših storitev pa pričajo tudi mnoge pohvale in zadovoljstvo naših strank. 

Na Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta lahko opravite vse servisne storitve, ki bodo narejene kvalitetno in z originalnimi rezervinimi deli. Za rezervacijo termina in izdelavo ugodne paketne ponudbe pokličite naše sodelavce v poslovalnicah Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta, ali pa se obrnite na vam najbližjo poslovalnico:

  • VW servis Porsche Maribor, tel.: +386 2 65 40 300
  • VW servis Porsche Ptujska cesta, tel.: +386 2 45 02 660

Avtoservis ponudba za VW v Mariboru

AVTOSERVIS MARIBORpri nas lahko opravite celo vrsto servisnih storitev - hitre servisne storitve, redni letni servis z menjavo olja in filtrov in veliki servis, ki vključuje menjavo zobatega jermena. Redni servis pri pooblaščenem serviserju pomeni ohranjanje garancije, varnost na cesti in seveda dolgo življenjsko dobo vašega Volkswagna! 

  • Menjava olja VW paketna ponudba vključuje profesionalno originalno motorno olje, menjavo olja, originalni oljni filter in menjavo tesnilnih obročev. V varčevalnem paketu je vključena tudi cena dela menjave olja ter test akumulatorja.
  • Veliki servis VW - paketna ponudba vključuje menjavo originalnega zobatega jermena in črpalko hladilne tekočine, prav tako pa sta v kompletu servisa vključena cena dela in vgradnje jermena. 

VW Vedno Vredno - za vsa vozila nad 4 leta

Imate vozilo, ki je starejše od štirih let in se vam zdijo za starejše vozilo stroški servisa previsoki? Pri Porsche Inter Auto imamo za vaša vozila pripravljene izjemno ugodne varčevalne pakete, s katerimi boste privarčevali, svojemu Volkswagnu pa privoščili kvalitetno narejen servis z originalnimi deli! 

VW VEDNO VREDNO akcija vključuje vsa vozila, starejša od štirih let in ta so avtomatično vključena v naše ugodne varčevalne pakete. V ugodnih paketnih ponudbah vam zagotavljamo nižje cene, prav tako pa je v njih vključeno vse - od dela, do avto delov! Naši pooblaščeni servisi svoje delo opravljajo kakovostno in ker v naše delo zaupamo in vemo, da boste zadovoljni, vam garantiramo:

  • dvoletno jamstvo na opravljeno delo
  • dvoletno jamstvo na vgrajene originalne dele,
  • in podaljšanje članstva Asistenca Volkswagen.

Iščete rabljenega Volkswagna z garancijo?

RABLJENA VOZILA MARIBOR: Iščete rabljenega Vollswagna s preverjeno zgodovino, garancijo in odlično ohranjenostjo po ugodni ceni? V naših dveh poslovalnicah vas čakajo rabljena in odlično ohranjena vozila Volkswagen, na katere prejmete tudi garancijo. Preko telefona lahko izveste kaj več o samem vozilu, ki vas zanima, v salonu pa si ga lahko tudi ogledate in zapeljete. Iz naše zaloge rabljenih vozil v Mariboru lahko izbirate med različnimi znamkami vozil. 

Registracija vozila v Mariboru

REGISTRACIJA VOZIL MARIBOR: Poleg servisnih storitev lahko v Mariboru tudi registrirate vaše vozilo. Ponujamo vam različne registracijske storitve, ki jih lahko opravite na enem mestu pri nas. Uredite lahko podaljšanje registracije, prvo registracijo vozila, odjavo vozila iz prometa, spremembo lastništva vozila in še drugo. V Mariboru lahko uredite registracijske postopke na Porsche Maribor: 

  • Naslov: Porsche Maribor, Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor
  • Kontakt: 02 65 40 349 ali 02 65 40 316.
  • Delovni čas: 8:00 - 16:00

Avtoservis ponudba v Mariboru

VW SERVIS MARIBOR – Porsche Maribor
Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor


 

 

VW SERVIS MARIBOR – Porsche Ptujska cesta
Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

*Na spletni strani so navedene priporočene maloprodajne cene v EUR z vključenim 22% DDV. Ponudba je na voljo v pooblaščeni servisni mreži in velja za izdelke iz zaloge ali po naročilu. Zaradi stalnega izpopolnjevanje prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Fotografije so simbolične.

2
december 2021
Porsche Group Card: aktualne ugodnosti

PORSCHE GROUP CARD: ne zamudite ugodnosti, ki jih lahko pridobite s kartico ugodnosti Porsche Group Card.

Več
22
september 2021
Zimski kompleti pnevmatik in platišč ...

ZIMSKI KOMPLETI PNEVMATIK IN PLATIŠČ VW: izkoristite akcijsko ponudbo in si zagotovite svoj ZIMSKI KOMPLET PNEVMATIK IN PLATIŠČ VW.

Več
24
maj 2021
Kako privarčevati pri menjavi olja?

UGODNI SERVISNI PAKETI: preverite kako lahko privarčujete pri menjavi olja in kaj ponujajo UGODNI SERVISNI PAKETI

Več
17
december 2020
Servisiranje električnih vozil je ...

Servis električnih vozil VW SERVIS ELEKTRIČNIH VOZIL VW zahteva drugačen prisotp in servisiranje, zato je pomembno, da se obrnete na tiste, ki imajo ...

Več

Želite več informacij?
Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

DA