Porsche Group Card: aktualne ugodnosti

Porsche Group Card: aktualne ugodnosti

Aktualne Porsche Group Card akcije

Zvestoba se pri nas nagrajuje. Za vse naše stranke smo pripravili številne zanimive ugodnosti, ki jih lahko pridobite s kartico ugodnosti Porsche Group Card. Ne zamudite jih!

KONTAKT: Za več informacij nas pokličite na 041 392 204!

Še nimate svoje Porsche Group Card? Naročite svojo in dostopajte do številnih ugodnosti!

NOVI VW BRISALCI

Vidljivost na cestišče je ključnega pomena za varno potovanje, zato je pomembno, da se brisalci redno pregledujejo in po potrebi zamenjajo. Ko zasledite, da vaši brisalci ne dohajajo z brisanjem in ne opravljajo svoje funkcije, se zapeljite do pooblaščenega servisa ali jih enostavno zamenjajte.

Omislite si nove brisalce VW in ponovno uživajte v jasnem razgledu na cestišče. 

S Porsche Group Card prejmete 20% popust pri nakupu metlic ali setov brisalcev.
​​​​​

  • Ugodnost velja od 1. 10. do 31. 12. 2021.

NOVE VOLKSWAGEN ZAVORE

Z brezhibno delujočimi zavorami ste kos vsem nepredvidljivim situacijam na cesti. Zato je pomembno, da se zavorne sisteme redno vzdržuje in po potrebi zamenja. Ko zasledite, da se vam je prižgala kontrolna lučka ali pa se je podaljšala zavorna pot vozila, se zapeljite do pooblaščenega servisa pri Porsche Inter Auto. Naši strokovnjaki bodo pregledali zavorne sisteme in jih po potrebi zamenjali za originalne komponente. 

Za imetnike Porsche Group Card nudimo 30% popust na originalne zavorne obloge* ali kolute ob menjavi v pooblaščeni servisni mreži Porsche Inter Auto

  • Ugodnost velja od 1. 6. 2021 do 31. 12. 2021. 
     

*Popust je možno unovčiti na originalne zavorne diske in obloge za vozila, starejša od 4 let.

NOV AKUMULATOR VOLKSWAGEN

Da vse elektronske komponente v vašem vozilu delujejo brezhibno in nemoteno, je ključnega pomena brezhibno delovanje akumulatorja, ki napaja vozilo z energijo. 

Zamenjajte dotrajan VW akumulator in privarčujte kar 25% ob nakupu novega akumulatorja ob menjavi v sklopu pooblaščene servisne mreže Porsche Inter Auto.
 

  • Ugodnost traja od 15. 11. 2021 do 15. 1. 2022 in velja za vse letnike vozil VW.
VW BRISALCI
VW BRISALCI

VW SERVIS: KONTAKTI POSLOVALNIC

Porsche Ljubljana

Porsche Verovškova

Porsche Koper

Porsche Maribor

Porsche Ptujska cesta
 

*Na spletni strani so navedene priporočene maloprodajne cene v EUR z vključenim 22% DDV. Ponudba je na voljo v pooblaščeni servisni mreži in velja za izdelke iz zaloge ali po naročilu. Zaradi stalnega izpopolnjevanje prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Fotografije so simbolične.

22
september 2021
Zimski kompleti pnevmatik in platišč ...

ZIMSKI KOMPLETI PNEVMATIK IN PLATIŠČ VW: izkoristite akcijsko ponudbo in si zagotovite svoj ZIMSKI KOMPLET PNEVMATIK IN PLATIŠČ VW.

Več
24
maj 2021
Kako privarčevati pri menjavi olja?

UGODNI SERVISNI PAKETI: preverite kako lahko privarčujete pri menjavi olja in kaj ponujajo UGODNI SERVISNI PAKETI

Več
17
december 2020
Servisiranje električnih vozil je ...

Servis električnih vozil VW SERVIS ELEKTRIČNIH VOZIL VW zahteva drugačen prisotp in servisiranje, zato je pomembno, da se obrnete na tiste, ki imajo ...

Več
10
december 2020
Menjava olja za vozila Volkswagen Golf

Menjava olja VW Golf Najpogostejša servisna storitev je menjava olja Volkswagen Golf, z njo pa menjava tudi oljnih filtrov.  Motorno olje je ključno ...

Več

Želite več informacij?
Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

DA